saha kami

KUNJUNG BENGKEL KAMI JEUNG NGECAP

  • IMG_4067
  • IMG_4060
  • IMG_4033
  • IMG_4037
  • IMG_4040
  • IMG_4043
  • IMG_4046-1
  • IMG_4048
  • IMG_4050
  • IMG_4055

Zhejiang Tiantai Jierong New Material Co., Ltd. (Baheula Hangzhou Boao Textile Co., Ltd.) nyaéta perusahaan téknologi luhur anu museurkeun kana panilitian, pamekaran, produksi sareng penjualan bolong sareng saringan. Kantor pusatna sareng pabrik na aya di Taman Perindustrian Taizhou Tiantai anu éndah. Pabrik urang mastikeun ngalaksanakeun standar SC tuangeun. Kalayan langkung ti 16 taun inovasi sareng pamekaran, lawon bolong kami, saring kantong téh, saring non-anyaman parantos janten pamimpin di Cina sareng daérah kopi. Produk kami saluyu sareng Amérika Amérika, peraturan EU10 / 2011 sareng hukum Sanitasi Pangan kanggo Jepang. Ayeuna, produk urang dijual ogé di Cina sareng diékspor ka langkung ti 82 nagara dina global. Kalayan ngembangkeun inpormasi, bolong kami parantos seueur dianggo dina produk kantong téh, alat éléktronik, médis, biologis sareng industri sanés. Nyanghareupan kasempetan sareng tantangan pasar ayeuna, Jierong nyandak filosofi bisnis "kualitas munggaran, reputasi heula, konsumén heula", kalayan produksi efisiensi tinggi, kamampuan pasokan anu kuat, jaminan kualitas anu saé sareng layanan purna jual anu sampurna, Kami nyiptakeun unik sareng merek anu khas -Jierong. Kami tiasa janten pasangan anu tiasa dipercaya anjeun, leres-leres ngarepkeun kerjasama sareng nyiptakeun kecemerlangan babarengan!